fredag 9. desember 2011

Julekalender Jakt - Oppgave 5
Er dere klare for nok en oppgave? Fjøsnissen har fått seg en bestevenn som han løper rundt i Landhandleriet med. De har det mye gøy sammen ; ) De leker gjemsel, men nå har bestevennen gjemt seg så godt at Fjøsnissen ikke finner han. Ikke hjelper det å rope på han heller ; ) Klarer du å finne ut hvor Fjøsnissens bestevenn - Vilje - har gjemt seg?

Premien du kan vinne i dag er en helt ny pakke med Washi tape!
Disse tapene har små hyggelige ord skrevet på seg. Og passer utmerket til presanger og scrapping, da de utgjør en liten hilsen i seg selv ; ) Husk også å ta en titt i Landhandleriet for flere nye Washi taper!
I den stooore premiepakken legger vi i dag en helt ny 3pk med Washi tape. Denne har herlige bokstaver, tall og fjes med mange forskjellige uttrykk. Disse passer bare til alt ; )
Også i dag gir vi deg litt julemusikk til arbè ; )Når du har funnet svaret på dagens oppgave fyller du ut skjemaet under og sender det inn til oss! Du kan delta og sende inn svar på denne oppgaven helt til en ny oppgave legges ut. Vinneren blir trukket ut av de som har rett svar og helt tilfeldig. Husk at du uansett ved å svare får ett lodd på hovedpremien!

Følg med på vår Facebook side for flere hint!
Ha en herlig jakt dag!

Andrine & Maren


5 kommentarer:

 1. Åååååh disse kikket jeg på i går - MÅ ha type tape - får vente pittelitt - men en julepresang til meg selv er vel lov.

  SvarSlett
 2. Morro med julejakt:o)
  Tusen takk for herlig kveldsmorro:o)
  MereteN

  SvarSlett
 3. Kjempe artig jule jakt! Skikkelig flotte nye washi tape :)
  Jule klem x

  SvarSlett
 4. ojjj..disse var flotte! Står høyt på ønskelisten :)

  SvarSlett