mandag 5. desember 2011

Julekalender Jakt - Oppg. 3Fjøsnissen er som sagt en liten luring ... Han skulle spare det beste høyet til noen av dyrene i Landhandleriet, slik at de skulle få noe ekstra godt til jul. Men nissehukommelsen hans husker ikke hvor han har lagt høyet. Slik er det når man skal gjemme noe på et lurt sted ; ) Kan du hjelpe han å finne det?Premien du kan vinne i dag er en helt rykende fersk nyhet her i Landhandleriet!
Masking stickers er papirtape på små ark, med lim på baksiden, ferdig utstanset i små remser på 7,5 mm og 15 mm. Altså samme bredde som du finner på Washitape. I tillegg finnes også sirkler på 13mm. Du finner 27 forskjellige design i pakken - alt pakket i en stilig kraft konvolutt! 
Premien som legges til på hovedpremien i dag er også en pakke med de nye Masking stickers'ene! Denne i pastel utgave. Masking stickers er supernekle å bruke og du får mange forskjellige farger og mønstre i en pakke. Kjempefine til Art Journaler, Smash bøker, scrapping, bordkort, gaver mm
Vi deler litt julemusikk til jakten i dag også!

 

Når du har funnet svaret på dagens oppgave fyller du ut skjemaet under og sender det inn til oss! Du kan delta og sende inn svar på denne oppgaven helt til en ny oppgave legges ut. Vinneren blir trukket ut av de som har rett svar og helt tilfeldig. Husk at du uansett ved å svare får ett lodd på hovedpremien!

Sjekk vår Facebook side for flere hint til hvor du kan lete! ; )
God Jakt!

Andrine & Maren


2 kommentarer: