lørdag 3. desember 2011

Julekalender Jakt - Oppg. 2


Fjøsnissen har vært innom kontoret og borte er den store saksa som vi kutter gråpapir med. Vi skjønner ikke hvordan han fikk den med seg, så liten som han er. Men sånne smånisser har vel uante nissekrefter ; ) Ser du hvor i Landhandleriet Fjøsnissen har glemt igjen denne saksa?

På denne oppgaven kan du vinne Washi tape - limited edition - spesiallaget for julen 2011. Washi tape kan brukes til så og si alt ; ) Dekorering av pakker, kort og layouter. Bruk den på veggen, vasen eller lampen din! Det spesielle med den er limet som ikke etterlater limrester, slik at den enkelt kan fjernes fra alle underlag. Og husk at den originale Japanske Washi tapen er slikemyk å jobbe med ; )
I den stoore hovedpremie pakken legger vi denne brede Washi tapen. Også den fra limited edition serien som er laget spesielt til julen 2011. Nydelig tape!
Kanskje du vil ha litt julemusikk mens du leter i dag også?Når du har funnet svaret på dagens oppgave fyller du ut skjemaet under og sender det inn til oss! Du kan delta og sende inn svar på denne oppgaven helt til en ny oppgave legges ut. Vinneren blir trukket ut av de som har rett svar og helt tilfeldig. Husk at du uansett ved å svare får ett lodd på hovedpremien!

Sjekk vår Facebook side for flere hint til hvor du kan lete! ; )
Lykke til!

Andrine & Maren

Ps: Vinneren på oppgave 1, vil bli annonsert i bloggen senere ; )


1 kommentar: