onsdag 21. desember 2011

Julekalender Jakt - Oppg. 10Da er det klart for den aller siste oppgaven i årets Julekalender Jakt! ; ) Fjøsnissen fryser på ørene og han klarer bare ikke å finne ut hvor han har lagt den tykke fin-julenisse-lua si. Er ikke så greit i disse førjulstider, man kan miste hodet litt når det er så mye å huske på ; ) Kanskje er det bestevennen Vilje som har spilt han ett lite puss... ?! Ikke vet vi. Men kan du hjelpe Fjøsnissen å finne lua hans, ett sted i Landhandleriet?Premien du kan vinne i dag er en av våre herlige dekorative pakketaper! Pakketapene kan så klart brukes på pakker ; ) Men de er også populære å bruke i både kortlaging og scrapping. Noen har tilogmed dekortert lampeskjermen og bordet sitt med disse. Herlig!

Og visste du at våre runde oppbevaringsbokser passer perfekt som gaveeske til disse dekorative pakketapene? Den lave rommer 1 rull og den høye rommer 2 ruller ; ) Esken er laget i kraft materiale og har metall bunn/lokk.

Premien vi legger i den stoore hovedpremiepakken i dag en en av våre stilige MT Tape cutter! Disse er superfine til den japanske dekortapen / Washi tapen. Tape cutter'en har magnet så du kan henge den opp et sted hvor tapen blir lett tilgjengelig!
Også i dag får du litt musikk til jakten! ; )Når du har funnet svaret på dagens oppgave fyller du ut skjemaet under og sender det inn til oss! Du kan sende inn svar på denne oppgaven helt til en ny oppgave legges ut. Vinneren blir trukket ut av de som har rett svar og helt tilfeldig. Husk at du ved å svare uansett får ett lodd på hovedpremien!

Følg oss på vår Facebook side for hint til jakten! ; )

Dette er siste oppgave i årets Julekalender Jakt!
På lille julaften trekker vi vinnerene av de siste dagspremiene
og den stooore hovedpremien!

Lykke til!
Andrine & Maren


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar