tirsdag 13. desember 2011

Julekalender Jakt - Oppg. 6
Da er vi klare med nok en oppgave i JulekalenderJakten! Andrine & Maren har bakt årets pepperkaker her  i Landhandleriet. Fjøsnissen og Vilje har løpt rundt på kjøkkenet fordi det luktet så godt. De har også fått smake på pepperkakene. Men Andrine & Maren har pyntet noen av pepperkakene ekstra fint og nå mangler en papperkakemann. Fristelsen ble nok for stor for de to røverne. Men har de hatt hjerte til å spise pepperkakemannen, tro? Eller har de bare gjemt han? ; )

Premien du kan vinne i dag er en herlig rull med Mt Wrap! Altså Washi tape på en stor rull som du kan bruke til innpakning av gaver, til å lage små gaveposer og konvolutter med bl a. Denne er også silkemyk å jobbe med så innpakningen går som en lek!

Det vi legger i den store premiepakken i dag er 3stk Mini Alpha Stickers, 3pk med Twine i bomull og 3pk med Mini metallic Roser som du kan pynte med på alt!
Også i dag får du litt julemusikk til jakten ; )Når du har funnet svaret på dagens oppgave fyller du ut skjemaet under og sender det inn til oss! Du kan delta og sende inn svar på denne oppgaven helt til en ny oppgave legges ut. Vinneren blir trukket ut av de som har rett svar og helt tilfeldig. Husk at du uansett ved å svare får ett lodd på hovedpremien!

Følg med på vår Facebook side for flere hint!
Lykke til med Jakten ; )

Andrine & Maren


1 kommentar:

  1. Herlig jakt. Jeg sliter med å få sendt kommentarene om dagen, men gir meg jo ikke:o)
    Håper svaret fra i går kom inn:o)

    God jul

    Merete

    SvarSlett