onsdag 7. desember 2011

Julekalender Jakt - Oppg. 4Fjøsnissen er en liten rakker og nå har han tjuvlånt vottene til Andrine. Han synes nok at de er såå fine og klarte ikke å la være å "låne" de ; ) Selv om vottene er altfor store for den lille karen. Andrine trenger vottene når hun skal ut i kulda. Kan du finne ut hvor Fjøsnissen har lagt disse vottene i Landhandleriet?Premien du kan vinne i dag er 3 pakker med herlige Tapehooks!
Tapehook er laget av papir og så behandlet slik at papiret krøller seg og blir til en krok. Disse er kjempefine til å henge småting på og du kan henge de opp overalt! I tillegg er de herlig fargerike ; )

I hovedpremiepakken legger vi i dag - Airvase!
Det er 3 stk i pakken i forskjellig design i svart og hvitt. Airvase er laget av papir og du kan stadig forandre formen på den. Den endrer seg også alt ettersom hvilken vinkel du ser den i. Disse kan brukes som små skåler, rundt en vase eller vinflaske og som dekorelement.

Vi deler også litt julemusikk slik at du har noe å høre på når du leter ; )Når du har funnet svaret på dagens oppgave fyller du ut skjemaet under og sender det inn til oss! Du kan delta og sende inn svar på denne oppgaven helt til en ny oppgave legges ut. Vinneren blir trukket ut av de som har rett svar og helt tilfeldig. Husk at du uansett ved å svare får ett lodd på hovedpremien!

Sjekk vår Facebook side for flere hint til hvor du kan lete! ; )
Lykke til!

Andrine & Maren

1 kommentar: