mandag 19. desember 2011

Julekalender Jakt - Oppg. 9Her i Landhandleriet har vi begynt å finne frem julepynten til jul. Men nå er Marens favoritt julekule sporløst forsvunnet. Julekula fikk hun av favoritt tanta si, når hun var liten. Vi mistenker Fjøsnissen for å ha vært ute med sine små pek igjen. Kan du finne ut hvor han har bestemt seg for å pynte litt i Landhandleriet og hvor julekula befinner seg? Slik at julekula kan få sin hederplass på juletreet innen julaften!Premien du kan vinne i dag er en av våre flotte oppbevaringer til Washi tape og 3ruller med Washi tape! Oppbevaringen er kjempekjekk til nettopp Washi tape og andre dekortape ruller. Da de beskytter tapene dine mot å tiltrekke seg støv. En tape som ligger fremme tiltrekker seg fort støv og blir svart i kantene og da er disse oppbevaringene kjempefine! Det som også er kjekt er det klare vinduet i oppbevaringen, da ser du enkelt hvilke ruller du har hvor ; )

I hovedpremiepakken i dag legger vi også en oppbevaring til dekortape, slik at den som vinner hovedpremien får noe å ha alle Washitapene i ; ) Denne oppbevaringen kan også benyttes til våre stofftaper / bokbindertaper i bomull og lin.
Litt julemusikk til jakten i dag også ; )Når du har funnet svaret på dagens oppgave fyller du ut skjemaet under og sender det inn til oss! Du kan sende inn svar på denne oppgaven helt til en ny oppgave legges ut. Vinneren blir trukket ut av de som har rett svar og helt tilfeldig. Husk at du ved å svare uansett får ett lodd på hovedpremien!

Følg med på vår Facebook side for flere hint i jakten! ; )
Lykke til!

Andrine & Maren


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar