lørdag 17. desember 2011

Julekalender Jakt - Oppg. 8Andrine & Maren holder på med overraskelser til alle i Landhandleriet nå da det snart er jul. Både små og store, tobeinte og firbeinte skal tradisjonen tro få julestrømper fyllt med overraskelser til jul. Men tror du ikke at Fjøsnissen har stukket av med noen av dem. Og nå vil han ikke fortelle hvor han har lagt dem. Det han ikke vet er at også han skal få julestrømpe i år ; ) Kan du finne hvor han har lagt igjen denne Julestrømpa?

Og du, hvis du møter på Fjøsnissen på din vei rundt i Landhandleriet...
- Ikke fortell at vi holder på med en overraskelse til han også! ; )

Dagens premie er et utvalg av MagicMonday resin blomster i forskjellige design og farger. Disse har alle flat bakside og kan enkelt festes hvor enn du måtte ønske litt pynt. De gjør seg også godt sammen med Washi tape til gaveinnpakning!
Premien vi legger i den stooore premiepakken i dag er et utvalg av MagicMonday sine herlige Mulberry blomster. Her får du roser, nelliker og cherryblossoms. Disse er alle håndlaget og håndfarget, slik at hver blomst er unik.
Du skal også i dag få litt musikk til Jakten!Når du har funnet svaret på dagens oppgave fyller du ut skjemaet under og sender det inn til oss! Du kan delta og sende inn svar på denne oppgaven helt til en ny oppgave legges ut. Vinneren blir trukket ut av de som har rett svar og helt tilfeldig. Husk at du uansett ved å svare får ett lodd på hovedpremien!

Følg oss på Facebook for flere hint til jakten! ; )

Andrine & Maren
1 kommentar: