fredag 12. februar 2016

Lovely You - Kort med Washi tapeAnma Dt har jobbet med den kreative prosessen. Den kan være helt forskjellig fra person til person - her er det ingenting som er riktig eller galt. Hvordan går du frem når du skal være kreativ eller løse en utfordring eller oppgave? Hva tenker du på først? Lager du en skisse, ser du det for deg i hodet eller starter du bare og lar prosessen, fargene eller materialene lede deg videre? Hvordan bygger du opp prosjektet ditt? 

Vi håper du lar deg inspirere av våre Dt'er sine kreative prosesser!
Dt Ann-Katrin har skapt dette glade Washitape kortet! Her får du høre mere om hennes kreative prosess beskrevet av Ann-Katrin selv: 
 Jeg hadde lyst til å lage et fargerikt kort. Fant frem noen ark som virkelig oser av glade farger og fant frem noen små elementer/pynt som kunne passe til fargene. Videre fant jeg frem noen washi-tape som passet til fargene på arkene og pynten.

Jeg begynte med å sette sammen ark på et kort, videre tok jeg på washi-tape for å skape en visuell balanse.
Og til slutt satte jeg på klistremerker og embellishment.

Til dette prosjektet ble jeg inspirert av arkene jeg brukte og lot fargene leke fritt på kortet uten at jeg hadde satt noen regler på forhånd. Litt inspirert av den såkalte freestyle-stilen.
Kanskje du har noen ark som du synes er SÅ fine men ikke tørr å bruke? Hva med å ta de frem nå og kanskje bruke noen washi-tape som matcher og vips har du et lekent kort til ei super venninne ; )
Til dette prosjektet har Dt Ann-Katrin brukt mønsterpapir fra Echo Park Paper - Creative Agenda. Hele serien finner du nå til -50% rabatt i nettbutikken. I tillegg har vi ett eksklusivt tilbud med Washi tape dager hos oss hvor du får -25% rabatt på ALL Mt Washi tape !! Tilbudet varer frem tom 14.februar 2016.

Og så håper vi du tar Dt Ann-Katrins oppfordring til å skape noe med mønsterpapir og Washi tape!
Andrine & Maren


Ps: Var du en av dem som la igjen en hyggelig kommentar på "12 Days of Christmas" postene våre?
Fjøsnissen vår har trekt en vinner og vinneren får en overrsakelse fra oss i posten!
Vinneren bes kontakte oss på epost med postadressen sin - slik at overraskelsen finner frem.

Og vinneren er: Irene
Gratulerer!

 

1 kommentar: