fredag 11. mai 2012

Kreativ bruk av tape - ZürichCopyright - Merlo & Anma.no

I Zürich har de brukt fargerik tape til å dekorere hele shoppingmekkaet Globus. Og disse bildene har vi lyst til å dele med dere. Da det her er sikkelig kreativ bruk av tape! Kanskje får du noen ideer til hvordan du kan bruke tapen mer dekorativt i hjemmet, på jobben eller i dine kreative sysler.

Bruker du ekte Washi tape til å dekorere med er du helt sikker på at limet ikke etterlater seg limrester. Selv etter å ha sittet der i flere måneder. I tillegg sitter tapen godt, i allslags vær og fargen holder seg fin : )

In Zürich there's a shoppingcenter called Globus and they have decorated their entire shopping mall with colorful tape! We would like to share the pictures with you - hope you get inspiration to have fun with colorful tape too! When you use Mt Washi tape the glue leaves no residue so you can decorate anywhere your heart desire ; )
Tape it! Ja, hvorfor ikke bare tape klærne rett på veggen!
Stilige tapedkorerte lamper leder veien inn i senteret.Kjempestilig bruk av tapen på de hvite lampene, ikke sant?! Dette kan man enkelt gjøre selv i et lite DIY prosjekt ; ) Og for en stilig måte å fremheve produktene på ved å tape en ramme rundt.Så enkelt kan det altså gjøres i utstillingsvinduet med tape!Herlige detaljer i utstillingen! Tape kan som du ser brukes til så mangt. Og det er superenkelt å endre dekoren når du bruker tape. Kjøp noen andre farger, så bytter du enkelt ut og plutselig har du en helt annen stil og et annet uttrykk ; ) Besøk Landhandleriet for å se norges største utvalg av ekte Washi tape!

Andrine & Maren

2 kommentarer:

  1. Så kuuult med tape på Globus. Det er et fantastisk vare magasin, der du kan finne det meste. Har "plukket" med med diverse dill og dall ting fra interiør avdelingen der, både til kort og scrapping. For noe år siden var vi der før jul, da hadde de en jule utstilling som strak seg over flere etager med jule trær fra den ene etagen til den andre. Det må være en fantastisk kreativ jobb å være dekoratør der!!!!!

    SvarSlett
  2. Ja, er det ikke en fantastisk "pynting" av et vare magasin, Tone-Lill! Den juleutstillingen hørtes helt herlig ut, den skulle vi gjerne ha sett ; ) Og tenk den som får lov å være dekoratør der!

    SvarSlett