onsdag 9. november 2011

Good Ol' Jul - Pakkelapper + Vinne GavekortJulen nærmer seg og forberedelsene er godt i gang her i Landhandleriet. Disse pakkelappene / tagsene er det Dt Silje som har laget. På bakgrunnen på disse har hun brukt Color Wash og Perfect pearls mists - det gir en sterk farge med masse skimmer i. En flott effekt på tags til Jul ; )

Fra Landhandleriet har hun brukt følgende produkter:
Rester - MME ark
Color Wash - Sailboat blue & Meadow
Kraft Tags
Twine - Turkis og Rød
Glitter dots - Sølv
Mini metallic roser - Turkis og Sølv
Stempel - Ho ho ho!
Embellishment / "button" - Tradisjon JulLager du også pakkelappene selv?!

Legg igjen en kommentar under og fortell oss hva du pleier å gjøre,
kjøper du eller lager du pakkelappene selv? Vis oss gjerne hvordan!
Og vær med i trekningen av ett gavekort på kr 150,-
fra Landhandleriet.

Frist for å delta 14.november 2011


Andrine & Maren


27 kommentarer:

 1. Litt lett blanding hos meg, men stort sett har det blitt ferdig kjøpte merker. Gir mest til barn og de river gjerne ting av fortere enn svint :D

  SvarSlett
 2. Lett blanding her også. Noen hjemmelaget, noen kjøpt.

  SvarSlett
 3. Har en plan om mange hjemmelagde hver år men blir somregel en blanding av kjøpte og lagde. En fin måte å bli kvitt restepapir på. Iår klipper jeg ut tags i forskjellige størrelser og pynter de enkelt med en mindre tag i mønsterpapir og pynter med hjerter og andre "symboler". Skjærer og til 1x2" som jeg bretter og limer på mønsterpapir og et stempeltrykk.

  SvarSlett
 4. De siste årene har jeg laget selv, ulike hvert år. Noen av de jeg har laget er dorullkort, Tilda-stempler m/ulikt motiv og i fjor tok jeg rett og slett et fint julebilde av min sønn og printet ut på tykk kartong, skrev til og fra på baksiden og vips...helt unike pakkelapper. Har ikke bestemt meg for hva det blir i år ennå, men med en stor familie og dertil stor pakkehaug sier det seg selv at lappene ikke kan være for avanserte. :o)

  SvarSlett
 5. Jeg har som flere over lett blanding, dvs jeg kager noen og barna lager noen ;-) Tags har vært gjenganger, men jeg har også brukt fotoprint :-) Uansett vedlig koselig å være kreativ nå før jul!

  SvarSlett
 6. Her lages det noen pakkelapper (til de jeg vet setter pris på det og tar vare på dem. Kjedelig å bruke tid på å lage disse hvis de havner rett i søpla syns jeg), mens noen kjøper jeg.

  Disse syns jeg var super lekre. Særlig den første. :0)

  klem Jane

  SvarSlett
 7. Jeg lager til de jeg vet tar vare på dem... De som jeg vet kommer til å havne i søpla, de kjøper jeg :)

  SvarSlett
 8. Så flotte lapper!!:)

  Her blir pakkeinnpakningen delt i to: De som setter pris på fine pakker med hjemmelagde pakkelapper på får det - mens de andre får enkle og "bortepakka" gaver:)

  SvarSlett
 9. SÅ fine!!

  Takk for inspirasjon!

  Jeg må få laget noen fine pakkelapper snart! Tenkte også å lage noen litt store tags å gi bort i stedet for julekort!

  Ps: fikk ikke lagret kommentaren med google-kontoen...

  SvarSlett
 10. Her har jeg også både og!!!
  De jeg lager selv har gjerne tags som utgangspunkt og mønsterpapir, stempel og litt "julete" pynt.
  En fin fin måte å få brukt opp ting som ligger på pulten etter julekort produksjonen!!!!

  SvarSlett
 11. Nydelige pakke lapper.
  JEg lager og kjøper. Serr ann hvem som får pakka rett og slett. Det er jo noen som ser det er hjemmelaga og tar varepå. De som river opp og kaster får en kjøpt.

  SvarSlett
 12. kjempeflotte lapper...
  ungene lager egne pakkelapper, noen ganger med klister, andre med tegninger, eller slik som i år at jeg har tenkt de skal tegne rundt hånden sin, og klippe hatt til nissen, slik at håndens utklipp blir skjegg, og nisselue oppå.....(fryktelig dårlig på å forklare)..hihi. Selv har jeg laget via nettsted til-fra lapper i år, det var egentlig visittkort som jeg trikset og mikset om til å bli pakkelapper.... :o)

  SvarSlett
 13. Jeg både lager og kjøper, jeg også. De blir jo som regel kastet, så blir ikke noe avansert når jeg lager de selv. Kan hende jeg slår til og lager noen vakre til de jeg vet vil sette pris på og beholde, til å henge på juletreet f.eks? :)

  SvarSlett
 14. Kjøper og lager noen selv. Fint med et lite juleverksted sammen med ungene før jul :-)


  Sylvi Uberg

  SvarSlett
 15. Jeg lager noen og kjøper noen, alt etter som hvem de er til ;)
  Av de som skal sendes synes jeg det er moro å sende med pakkelapp av denne typen, en bokstavelig talt "julehilsen fra Molde"

  http://lindaskreativehjorne.blogspot.com/2011/11/julehilsen-fra-molde.html

  SvarSlett
 16. Lager lapper jeg da,moro:)Blir noen kjøpte også,men mange av min familie liker scrapping så da er det moro å lage:))

  SvarSlett
 17. Jeg elsker å legge litt ekstra i innpakking av gaver. Dog blir det alltid noen kjøpelapper også. Til gode venner, barn og foreldre lager jeg lappene slik at de passer til innpakningspapiret i farg/tema. Kjøper inn sånne gammeldagse små julekuler på salg rett etter jul og bruker de sammen med de hj.lagde lappene til jul året etter. I år blir det mange gaver med de fantastiske julegavene deres på :-)

  SvarSlett
 18. Jeg sier til meg selv hver november at i år - i ÅR skal jeg lage ALLE selv. For det er jo mye finere enn de man kjøper! Og så begynner jeg; enten dekorerer jeg tags som Silje har gjort her, eller så tar jeg emballasje (feks fra Heidi Swapp og sånne små plast-"etuier" som jeg legger i julepapir og en liten sjokoladebit i, i tillegg til jule-tekst og sånt. Blir så fint med bånd og føles mye mer personlig. Men så kommer desemober da, når jeg fremdeles bare har laget sju pakkelapper og det er 40 gaver som skal merkes.. Og da kommer klistremerke-lappene fra bokhandleren fram gitt.. Men i år.. i ÅR skal jeg lage ALLE selv! :)

  SvarSlett
 19. Pleier å lage de selv jeg - dog veldig enkle - har liksom ikke helt tiden til å sette med ned å lage 60-70 lapper jeg da - skulle ønske - men ett sted må jeg prioritere litt.

  Lekre de som er her da :)

  SvarSlett
 20. Mange av pakkelappene setter jeg min eldste datter Amanda, som nå er 5, til å lage :) Det har vært en tradisjon de siste par årene. Den første julen tegnet hun, men i år blir det nok litt mer komplisert med klippe og klistre... Pluss at jeg regner med at hun nok får brukt noen flasker Stickles i prosessen, hun elsker glitter ;)

  Ser for meg at jeg finner en dag eller kveld hvor jeg setter meg med henne og et par av hennes venninner så vi kan julescrappehygge!

  Flotte gavelapper Silje har laget, liker spesielt godt den grønne med badgen... Men den blå synes jeg også var stilig!

  SvarSlett
 21. Så flotte lapper!

  Jeg synes det er moro å lage pakkelapper, men de aller fleste kjøper jeg (desverre) ferdig. Når jeg lager lapper bruker jeg gjerne utgangspunt i en utstanset figur fra Spellbinder, eventuelt bruker jeg restepapiret mitt. En flott måte å få brukt små papirbiter som blir liggende å slenge!

  SvarSlett
 22. Som flere så blir det lett blanding her; noen kjøpes og noen lages. Datteren min på 7 pleier å lage noen; jammen på tide snart og sette i gang med det:-)

  SvarSlett
 23. Det blir som regel kjøpte merkelapper. Men noen pakker krever hjemmelaget.
  Her er ett eksempel på juletag.
  http://vibekestreklover.blogspot.com/2011/11/juletag.html

  SvarSlett
 24. tja, noen ganger lager jeg selv og andre ganger bruker jeg kjøpte, til og med klistrelapper. Så lett blanding. Men jeg har noen jeg gir gave til som jeg vet foretrekker gaveinnpakninger som skiller seg ut og setter stor pris på det så da lager jeg så klart de flotteste gavetags!
  Her et par eksempler:

  http://taarnesvik.blogspot.com/2011/11/et-par-juletags.html

  SvarSlett
 25. Tja.. jeg prøver å lage selv til de nærmeste, som jeg skal tilbringe julaften sammen med... :)
  Også kjøper jeg gjerne ferdig til barn og de som ikke er de nærmeste.
  Når jeg lager slike pakkelapper, så går jeg gjerne ut fra en ferdig tag, som er farget i kaffibad. Så bruker jeg gjerne litt maling og litt resteark. Og gjerne litt matt medium over, for å forsegle. Til slutt fester jeg litt pynt oppå mediumet, som da også fungerer som lim.

  SvarSlett
 26. Jeg kjøper ferdige og lager noen. Jeg lager forskjellige lapper. Noen helt enkle tags i kartong og distresser julemotiv på og noen med mønsterark bilde og gjerne blonde...litt vintage-stil En fin måte å få brukt opp restepapir på.

  SvarSlett