tirsdag 15. mars 2016

Altered Book + Birthday cardDenne skjønne altered boken er laget av Dt LindaB og hovedmotivet er laget av papirsugerør. Kult, ikke sant?! Hun har i tillegg laget et fødselsdagkort til i samme stil. Og her kan du lese mer om hvordan hun har laget det: Boken var original sort med en logo på, så jeg startet med å ta boken fra hverandre og male cover med hvit gesso på den for å kunne feste papiret skikkelig. Papiret (mønsterpapir - Lawn Fawn - Beach Side - Polka Dot Bikini) er festet med flytende lim og når det var tørt, distresset jeg kantene litt med distress tool for å få papiret til å blande seg meg coveret. Dette virker enda bedre hvis coveret hadde vært i pappkartong.

For å lage hjertet utenpå boken har jeg klippet ut et hjerte i kartong, klippet sugerørene i passende størrelse og limt på. Til slutt har jeg lagt en tekst over hjerte bakgrunnen. Papirsugerør finnes i Landhandleriet - se her!


Kortet er 10x15 cm. Et stykke hvit karton 9x14 har fått en stripete bakgrunn av mønsterpapir (Lawn Fawn sin Beach Side serie) og washi tape. Jeg har stemplet ballonger (fra Stempelplaten "Oddvars Bursdagsfest" fra MagicMonday + Absurdgalleriet) på mønsterpapir og klippet ut. Ballongene har fått et lag med glossy accent. Limegrønn twine er festet på sugerøret ned og festet i ballongene. Prikken over ien er button fra MagicMonday.

Altered book and birthday card created with gesso, paper and paperstraws by Dt LindaB.

 Vi håper du ble inspirert til å gi bøker nytt liv med herlig gjør-det-selv omgjøring ; )
Andrine & MarenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar