tirsdag 11. oktober 2011

Mt dispenser...Helt nye Washi tape dispensere er ankommet Landhandleriet. Disse er spesiallaget av Mt som også produserer Washi tape nettopp for å matche de herlige japanske tapene! Det er superenkelt å bytte taperull. Tapedispenserne er magnetiske slik at de fester seg på metall. De kan også festes flere sammen slik at du får en bred tapedispenser
- kult, ikke sant?! Velg blandt rød, grå og hvit!

Newness from Mt - lovely Washi tape cutters.
They're magnetic, too!


Andrine & Maren


3 kommentarer:

  1. Så flotte! Jeg har en tapedispenser formet som et retro kamera... Mums! Vet dere noe nærmere omkring når de nye tapene fra MT lander i butikken deres?

    SvarSlett
  2. Hei Ann Cicilie, noen av de nye Mt tapene er allerede på plass i nettbutikken. Slik som 2pk med grønt og rødt mønster (kan minne litt om søm) og den med pepitarutene i rød/hvit og svart/hvit. Resten er desverre litt forsinket fra fabrikk, men kommer i slutten av måneden : )

    SvarSlett
  3. Oooh, nice, nå kan jeg se dem! Er bare jeg som ikke kikket langt ned på nyhetssiden :) Da blir det en bestilling snart, skal en liten førjulstur hjem til Norge så da er det jo gøy å bestille hjem til foreldrene mine så det ligger en pakke fra dere og venter på meg :)

    SvarSlett